Φιλιππίδης: Επιστρέφει σπίτι παρά την ποινή κάθειρξης 8 ετών – Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση με αναστολή είναι τελικά η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Φιλιππίδης: Επιστρέφει σπίτι παρά την ποινή κάθειρξης 8 ετών – Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Στο σπίτι του επιστρέφει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να δώσει αναστολή στην έφεση της ποινής των 8 ετών κάθειρξης που του επιβλήθηκε ομόφωνα για τις δυο απόπειρες βιασμού που κρίθηκε, ομόφωνα, ένοχος.

Οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την εισαγγελική πρόταση και του επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Δίκη Φιλιππίδη: Έντεκα χρόνια κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε αναστολή της ποινής του και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου από την οποία θα εξαρτηθεί αν ο ηθοποιός επιστρέψει στη φυλακή ή αν θα εξακολουθήσει να παραμένει ελεύθερος μέχρις ότου η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε η έφεση για τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει αναστέλουσα δύναμη κρατώντας ανοιχτή την πόρτα της ελευθερίας για αυτόν.

Νωρίτερα το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του επέβαλε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού το 2010 και πέντε ετών για την δεύτερη απόπειρα βιασμού το 2014.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments