Φινάλε στα «Μαυροσκούφεια», ο Προμηθέας έχασε 76-64 από τον ΠΑΟΚ
Ο Προμηθέας μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου σχήματα και συστήματα.
Ο Προμηθέας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» με ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» με σκορ 76-64. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία είχε νικήσει χθες τον Αρη στο «Αλεξάνδρειο» με σκορ 66-61, είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές σχημάτων και συστημάτων απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο 5λεπτο, όταν ο Πλώτας είχε μειώσει με τρίποντο σε 67-64, όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι «Προμηθείς» έπαθαν γενικό μπλακ-άουτ, με τους Σχίζα, Τσαϊρέλη και Φρίντρικσον να καθαρίζουν με την υπόθεση νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Προμηθέας είχε προηγηθεί τελευταία φορά με 58-57 με τρίποντο του Κούρουκς, όμως δεν κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία μέχρι το φινάλε.
Διαιτητές: Παπαπέτρου-Ταρενίδης-Κατοτικίδης. Τα 10λεπτα: 19-16, 36-36 (ημ.), 57-54, 76-64.
Περισσότερα σε λίγο…

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ξαναγέμισε το Λαογραφικό Μουσείο στο Πλανητέρο Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
