Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών η κόρη της Βάνας Μπάρμπα – Τι σπουδάζει ΒΙΝΤΕΟ

Για τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ μίλησε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα.

Πανεπιστήμιο Πατρών

H κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα που τραβάει τον δικό της δρόμο.

«Η ζωή της μαμάς μου στα φώτα ήταν νορμάλ για εμένα και εγώ ήμουν μέρος της» δήλωσε χαρακτηριστικά, η νεαρή Φαίδρα, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η νεαρή κοπέλα, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκε στις σπουδές της, στην απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ καθώς και στη σχέση της με τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Φαίδρα Μπάρμπα, σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα, ενώ στις επιδιώξεις της είναι κάποια στιγμή να συνδυάσει τις σπουδές της με το μάρκετινγκ.

«Έχω αφήσει το μόντελινγκ, δεν ασχολούμαι πια, κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές αλλά κανονικά σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα. Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ. Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της.

Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μπάρμπα στην εκπομπή «Πρωινό Μας»

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments