Φοίβος: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθούν ξανά μουσικά με τη Δέσποινα Βανδή

Υπάρχει η πιθανότητα να σμίξει ξανά ένα καλλιτεχνικό δίδυμο δημιουργού-τραγουδίστριας που έχει λατρευτεί όσο λίγα.

Ποτέ μη λες ποτέ και ίσως, αυτή ακριβώς να είναι και η σκέψη του γνωστού δημιουργού Φοίβου, αφού παρά το “διαζύγιο” που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια από τη Δέσποινα Βανδή, σε μουσικό επίπεδο, δεν κλείνει την πόρτα σε μία πιθανή μελλοντική συνεργασία τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος έκαναν κοινές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μιούζικαλ «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο.

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παράσταση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», είπε ο Φοίβος.

Η Δέσποινα Βανδή είπε από την πλευρά της: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς.

Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments