Φορτηγό στην Πάτρα «έφυγε» ανεξέλεγκτο και παρέσυρε δίκυκλα, χτύπησε σε κολώνα φωτισμού!
Ο θόρυβος στην περιοχή του Κάστρου από τις προσκρούσεις και η ξαφνική αναστάτωση κινητοποίησαν κατοίκους της γειτονιάς, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί
Στην Πάτρα σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Κάστρου χθες (14/10/2026) βράδυ, όταν ένα φορτηγό άρχισε ξαφνικά να κυλά χωρίς έλεγχο, προκαλώντας ζημιές και μεγάλη αναστάτωση.
Πάτρα: Παλικάρι 23 χρονών βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου!
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αλσυλλίου, όπου το όχημα, το οποίο χρησιμοποιούνταν για την πραγματοποίηση εργασιών, κινήθηκε απρόσμενα και κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα δίκυκλα και σε κολώνα δημοτικού φωτισμού.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το χειρόφρενο του φορτηγού φέρεται να απασφαλίστηκε, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να αρχίσει να κυλά, χωρίς να καταστεί δυνατή η έγκαιρη ακινητοποίησή του.
Τότε μία γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο κατάφερε να αποφύγει το ανεξέλεγκτο φορτηγό, γλιτώνοντας τον τραυματισμό.
Ειδικότερα, ο θόρυβος από τις προσκρούσεις και η ξαφνική αναστάτωση κινητοποίησαν κατοίκους της γειτονιάς, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.
Τέλος παρά την επικίνδυνη τροπή που πήρε το περιστατικό, ο απολογισμός περιορίστηκε σε υλικές ζημιές, καθώς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
