Φωτιά στο Αντίρριο: Canadair βρήκε σε δέντρο και έσπασε κλαριά – Είχε Άγιο το πλήρωμα ΒΙΝΤΕΟ
Για καλή τύχη του πληρώματος, η σύγκρουση δεν ήταν τόσο ισχυρή.
Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, που παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης παραλίγο να σημειωθεί ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πυρόσβεσης από τον αέρα. Ενα Canadair προσπάθησε μια ρίψη από χαμηλό ύψος και όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η κάτω πλευρά του αεροσκάφους βρήκε πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα κλαριά του. Για καλή τύχη του πληρώματος, η σύγκρουση δεν ήταν τόσο ισχυρή.
Πρόκειται για ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, τα αποκαλούμενα και ως παλαιού τύπου. Είχε απογειωθεί νωρίτερα από 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα και επιχειρούσε στην πυρκαγιά που συνεχίζει να μαίνεται στην Ναύπακτο.
Κατά τη διαδικασία βουτιάς και άφεσης νερού, το αεροπλάνο δεν πήρε αμέσως ύψος, με αποτέλεσμα το αριστερό ακροπτερύγιο να βρει σε δέντρο. Αμέσως ο πιλότος δήλωσε emergency κι εν συνεχεία το προσγείωσε ασφαλώς στην 117 Πτέρυγα Μάχης.
Αυτή τη στιγμή, οι τεχνικοί κάνουν επιθεώρηση στο λαβωμένο αεροπλάνο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Μεταμορφώσεως του Κυρίουκλήρος και λαός στη Ζαρούχλα ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
22ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα στην Κλειτορία
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
