Χαλκιδική: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Νικήτη ΝΕΟΤΕΡΑ
Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά στη Χαλκιδική, επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 12 οχήματα
Συναγερμός νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης για φωτιά στη Χαλκιδική.
Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπό έλεγχο έχει τεθεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η φωτιά, που ξέσπασε νωρίτερα έξω από τη Νικήτη στη Χαλκιδική.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νικήτης, εγγύτερα προς τον δεύτερο οικισμό, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.
Στο σημείο επιχείρησαν 37 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο πυροσβεστικά από τη Βουλγαρία, με 10 άτομα. Επίσης, επιχείρησε ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ένα πεζοπόρο τμήμα.
Η έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής φαίνεται πως ήταν καθοριστική και οι φλόγες δεν πήραν μεγάλη έκταση.
Πρώτη ενημέρωση: Συγκεκριμένα, φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση ξέσπασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νικήτης, εγγύτερα προς τον δεύτερο οικισμό, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.
Στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο πυροσβεστικά από τη Βουλγαρία, με 10 άτομα.
Επίσης, επιχειρεί ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ένα πεζοπόρο τμήμα. Προς το παρόν, δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Ιωάννα Τούνη: Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
