Φωτήλας για απεμπλοκή αστυνομικών από μεταγωγές: «Η προσπάθεια για ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς συνεχίζεται»

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας για το αίτημα των αστυνομικών να πάψουν να κάνουν τις μεταγωγές των κρατουμένων.

ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας έκανε τη παρακάτω δήλωση για το αίτημα των αστυνομικών να πάψουν να κάνουν τις μεταγωγές των κρατουμένων.

«Η διαρκής επαφή και η άριστη συνεργασία μου με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση ενός πάγιου και δίκαιου αιτήματος των αστυνομικών της Αχαΐας. Από 1.11.2021 οι μεταγωγές των κρατουμένων σε νοσηλευτικά ιδρύματα, θεραπευτήρια και λοιπές δομές υγείας θα πραγματοποιούνται από το προσωπικό του τμήματος Εξωτερικής Φρουράς ενώ οι αστυνομικοί θα απεμπλακούν από αυτό το πάρεργο, ενισχύοντας συγχρόνως την αστυνόμευση της Αχαΐας. Στην τελευταία μας συνάντηση η κ. Νικολάου με είχε διαβεβαιώσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία έλαβε χώρα τη στιγμή που το επέτρεψαν οι συνθήκες. Η προσπάθεια για ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς συνεχίζεται και ευελπιστούμε και εκεί σύντομα να έχουμε αίσιο τέλος».

 

Οριστικό – Πάτρα: Απεμπλοκή των αστυνομικών από μεταγωγές κρατουμένων

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ