Φωτοστιγμές από το «Trophy Tour powered by OPAP»

Εκλεψε την παράσταση η στάση της κούπας του Euro 2004 στην Πάτρα, στον προτελευταίο σταθμό του «Trophy Tour powered by OPAP».

OPAP Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Τριών Συμμάχων για το «Trophy Tour powered by OPAP»

Από την πλατεία Τριών Συμμάχων υπολογίζεται πρόχειρα ότι την Τρίτη 11/6 πέρασαν εκατοντάδες κόσμος. Το δέλεαρ, άλλωστε, ήταν μεγάλο, με το τρόπαιο του Euro 2004 να αποτελεί πόλο έλξης κι ατραξιόν για μικρούς και μεγάλους. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήταν παρούσα στη δράση «Trophy Tour powered by OPAP» και κατέγραψε τη συγκίνηση των φίλων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Το μενού περιελάμβανε την παρουσία του Legend του 2004 Κώστα Χαλκιά, συναγωνιστικά παιχνίδια (VR, ποδοσφαιράκι), κληρώσεις, διαγωνισμούς και συλλεκτικά δωράκια. Πάνω από όλα, όμως, οι αναμνήσεις των παλιών, αλλά και η δίψα των νέων για να ζήσουν στο μέλλον παρόμοιες στιγμές, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο event.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία Τριών Συμμάχων ήταν και ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, oι Θόδωρος Ξυλιάς και Παναγιώτης Καρασπήλιος εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Αγγελος Δανιήλ, οι Δημήτρης Σαρρής και Κώστας Ντάσιος, ο Γιώργος Κουρλέσης και ο Γιώργος Γεροντίνης από τον Ατρόμητο Πατρών, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και την κούπα του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαϊας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πατρών Κώστας Καλπουζάνης, ο οποίος είχε ταξιδέψει το 2004 στην Πορτογαλία για το Euro και είχε δει από κοντά τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, ο Αποστόλης Μάρκος εκπροσωπώντας τους πράκτορες του ΟΠΑΠ στην περιοχή μας, κ.ά.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές και η Πάτρα που αποτέλεσε τον προτελευταίο σταθμό στο «Trophy Tour powered by OPAP» έδειξε την αγάπη της για την Εθνική μας ομάδα και κυρίως για το θρυλικό κατόρθωμα του 2004, ακριβώς 20 χρόνια πριν και μερικές ημέρες πριν ξεκινήσει το φετινό Euro. Και κάτι τελευταίο: Ο κόσμος πήρε το μικρόφωνο κι έκανε προβλέψεις για τον φετινό νικητή στα γήπεδα της Γερμανίας. Τα «πάντσερ», αλλά και η Γαλλία, η Αγγλία και η Πορτογαλία κυριάρχησαν στις προτιμήσεις των πατρινών, με αουτσάιντερ την Κροατία, την Αλβανία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία!

OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAP OPAPOPAP