Φόβος και τρόμος στο Αιγάλεω μέρα μεσημέρι: 32χρονος Σύρος επιτέθηκε σε δύο ανήλικες και μια 58χρονη

Εγκαιρη παρέμβαση πολιτών οδήγησε στη σύλληψη του δράστη

Φόβος και τρόμος στο Αιγάλεω μέρα μεσημέρι: 32χρονος Σύρος επιτέθηκε σε δύο ανήλικες και μια 58χρονη

Ένας 32χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Συρία προκάλεσε τρόμο, χθες το μεσημέρι, στο Αιγάλεω, επιτιθέμενος σε δύο ανήλικες κοπέλες και μία 58χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ακολούθησε μία 14χρονη κοντά στον σταθμό Μετρό της περιοχής, την άρπαξε από τη μέση και προσπάθησε να την κακοποιήσει, με την ανήλικη να αντιδρά εγκαίρως φωνάζοντας. Στη συνέχεια, ο 32χρονος επιτέθηκε στη 58χρονη, πλησιάζοντάς την με απρεπή τρόπο, ενώ αργότερα ακολούθησε και ένα 17χρονο κορίτσι μέχρι το σπίτι της, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα.

Η έγκαιρη παρέμβαση δύο πολιτών ήταν καθοριστική: ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και καθοδήγησαν τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ μέχρι τη σύλληψη του δράστη.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο ΤΔΕΕ Αιγάλεω, όπου σχηματίστηκε βαριά δικογραφία σε βάρος του. Επιπλέον, προέκυψε ότι είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας.