Φριτάτα με σπανάκι και μοτσαρέλα

image 622953

Υλικά

6 αυγά

1/2 κούπα μπέικον

3 κ.γ. βούτυρο

300 γρ. σπανάκι φρέσκο (ή 150 γρ.κατεψυγμένο)

100 γρ. κούπας τριμμένη παρμεζάνα

200 γρ. μοτσαρέλα

3 κόκκινες πιπεριές Φλώρινας

λίγη ρίγανη και λίγο θυμάρι

αλάτι και πιπέρι

λίγη φρυγανιά

Εκτέλεση

Σοτάρετε το μπέικον με το βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό. Ζεματίστε το σπανάκι, στραγγίστε το καλά και ψιλοκόψτε το.

Βήμα 1

Αδειάστε το σ’ ένα μπολ μαζί με το μπέικον, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.

Βήμα 2

Αδειάστε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος πασπαλισμένο με φρυγανιά. Ψήστε την ομελέτα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά ή ώσπου να ροδίσει η επιφάνειά της.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

IMG 20210721 060733
1627316595161
Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου Ολυμπιακοί Αγώνες 2004
mauridis