Γ’ Εθνική: Πότε παίζει η Παναχαϊκή, οι άλλες ομάδες της Αχαΐας και οι διαιτητές
Την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν όλα τα παιχνίδια του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες «μας» να έχουν δύσκολο έργο
Στις 15.00 θα ξεκινήσουν την Κυριακή όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος Ομιλος).
Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας (γηπ. Παναχαϊκής) και έχει στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κ. Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Τάκο (Αιτωλοακαρνανίας, Κέφη (Πρέβεζας/Λευκάδας).
Ντέρμπι έχουμε στο Αίγιο, όπου ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει τον Αχέροντα Καναλακίου (Δημοτικό Στάδιο Αιγίου). Τον αγώνα θα διευθύνει ο Δ. Μπεκιάρης (Κορινθίας) με βοηθούς τους Οικονόμου – Σπηλιώτη της ίδιας Ενωσης.
Δύσκολη έξοδο έχει ο Διαγόρας, που θα αναμετρηθεί με τον Αίαντα Γαστούνης (Δημ. Στάδιο Γαστούνης) με σκοπό να πάρει τους πρώτους του βαθμούς. Διαιτητής θα είναι ο Ηλ. Ρέκκας (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους τους Καρβούνη – Νικολόπουλο της ίδιας Ενωσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
«Πήρε φωτιά» το πανηγύρι στη Ζαχλωρού ΒΙΝΤΕΟ
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Εξόρμηση του Συλλόγου Καλουσιωτών στην Ιερά Μονή Νοτενών ΦΩΤΟ
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
