Gallery Ωδείο: Έως τις 23 Μαρτίου η έκθεση με έργα αναγνωρισμένων ζωγράφων
Στους Πατρινούς Καλλιτέχνες που τιμούν με τις δημιουργίες τους την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης θα απονεμηθούν στην διάρκεια των εκδηλώσεων που θα γίνουν στον ίδιο χώρο στις 21 Μαρτίου, με ομιλίες, απαγγελίες και Μουσική, τιμητικά διπλώματα για την Καλλιτεχνική τους προσφορά.
Η δημιουργική εικαστική πανδαισία με έργα αναγνωρισμένων ζωγράφων συνεχίζεται στην “Gallery Ωδείο” και μέχρι της 23 Μαρτίου παρέχοντας την δυνατότητα στους φιλότεχνους συμπολίτες μας να νοιώσουν την αισθητική πληρότητα από τον πλούτο των παραστάσεων και χρωμάτων που απορρέει από τις εικαστικές δημιουργίες των Πατρινών Καλλιτεχνών.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος Δρ. Θεόδωρος Μαλλιάς: “Ελάτε να αισθανθείτε το ηθικό και αισθητικό ευεργέτημα από τη θέαση ενός εικαστικού δημιουργήματος, ενός ύμνου της ομορφιάς, που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής να παράγει και να δώσει σχήμα και μορφή σε άυλες σκέψεις και συναισθήματα που κυριαρχούν στους Καλλιτέχνες μας.
Τα ειδυλλιακά νησιά μας, οι Ανοιξιάτικοι λουλουδότοποι, οι Ναυμαχίες, η επιβίωση στις αγριεμένες θάλασσες, οι μυστηριώδεις εξπρεσιονιστικές θεματογραφίες, οι Ερωτικές φιγούρες είναι μερικά μόνον από τα καλλιτεχνικά εκθέματα των ζωγράφων, μεταξύ των οποίων οι καταξιωμένοι: Κολοκυθάς Βασίλης, Βασιλόπουλος Άκις, Μαλλιάς Θεόδωρος, Γιάχου Γεωργία, Μίχος Νικόλαος, Παρδαλάκης Κωνσταντίνος, Τζελάτης Φίλιππας, Χρύσανθος, Μικές Βασίλης, Μαυροθαλασσίτη Νίκη, Αρταβάνη Αλέξανδρο, Κλώνη Θεοφάνη, Γεωργίου Λουκάς, Σταθόπουλος Πέτρος, Μπουζούκα Παναγιώτα,κ.α
Τιμητική η Καλλιτεχνική παρουσία των αείμνηστων, Ντεμίρη Ιωσήφ, Παπαθεοδώρου Γρηγόρη, Παπαθεοδώρου Χάρη.
Στους Πατρινούς Καλλιτέχνες που τιμούν με τις δημιουργίες τους την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης θα απονεμηθούν στην διάρκεια των εκδηλώσεων που θα γίνουν στον ίδιο χώρο στις 21 Μαρτίου, με ομιλίες, απαγγελίες και Μουσική, τιμητικά διπλώματα για την Καλλιτεχνική τους προσφορά.
Ευελπιστούμε στην χαρά που θα μας δώσει η παρουσία σας.
Θερμά συγχαρητήρια στους Πατρινούς Καλλιτέχνες μελών του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς»”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Παραδοσιακές στιγμές με «καρότσα για μικρούς και μεγάλους» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Λαμπρός εορτασμός για την Παναγία των Νοτενών στο Σκιαδοβούνι ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
