Γαλλία: Από τα «βαριά» στα μαλακά η Ιζαμπέλ Ατζανί – Γλίτωσε τις 250.000 ευρώ για τη φοροδιαφυγή
Σημαντική μείωση της ποινής της στο Εφετείο.
Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ καταδικάστηκε η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί από το Εφετείο του Παρισιού, η οποία κρίθηκε ένοχη για υποθέσεις φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Η νέα δικαστική απόφαση επιφέρει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ανατροπή για τη σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, καθώς η ποινή της μειώθηκε αισθητά σε σύγκριση με την πρωτόδικη απόφαση. Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2023, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβάλει στην πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασίλισσα Μαργκό» ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ.
Η υπόθεση εκδικάστηκε εκ νέου στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, με τις δικαστικές αρχές να διατηρούν την ετυμηγορία περί ενοχής της ηθοποιού, αλλά να περιορίζουν δραστικά τόσο το σκέλος της φυλάκισης όσο και το οικονομικό τίμημα της ποινής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Το κόλπο των 5 λεπτών στο μπαλκόνι που θα σε σώσει από τα κουνούπια αυτό το καλοκαίρι
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
