Γαλλία: Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές, δεκάδες τραυματίες
Χίλιοι διακόσιοι πυροσβέστες μάχονται για τρίτη ημέρα στις πυρκαγιές σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες.
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που συνεχίζει να μαίνεται σήμερα στους λόφους πίσω από το παραλιακό θέρετρο Σεν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή, στη μεγαλύτερη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού στη Γαλλία σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας.
Μεταξύ των δύο θυμάτων «υπάρχει τουλάχιστον ένας άνδρας», διευκρίνισε ο νομάρχης Εβάνς Ρισάρ, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα επιχειρήσεων στη Λικ (νότια).
Έρευνα έχει ξεκινήσει μετά τον εντοπισμό ενός πλήρως απανθρακωμένου πτώματος στο Γκριμό, ένα χωριό στην οροσειρά Μορ.
«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας επιτρέπει να πούμε πως [οι νεκροί] είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα», διευκρίνισε ο εισαγγελέας Πατρίς Καμπερού. «Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά».
Είκοσι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, οι περισσότεροι εμφάνισαν προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού από την πυρκαγιά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
