«Γεύσεις και Μνήμες»: Επιστρέφει το Φεστιβάλ Οινοξένεια Τοπία και Γεύσεις της Αιγιάλειας από τις 18 Αυγούστου
Ντοκιμαντέρ, γαστρονομικά αφιερώματα, παρουσιάσεις βιβλίων, workshops, θεατρικές παραστάσεις κ.ά., περιλαμβάνει η φετινή διοργάνωση.
Λίγες μέρες απομένουν από την έναρξη των Οινοξενείων 2022! Ξεκινώντας από τις 18 Αυγούστου και για 14 ημέρες, μέχρι τέλος του μήνα, εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και στον τοπικό οίνο, τη γαστρονομία και τα τοπία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον!
Ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στον Ελληνισμό της Σμύρνης και το κρασί, γαστρονομικά αφιερώματα, παρουσιάσεις βιβλίων, workshops, δράσεις σε οινοποιεία και αμπελώνες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις είναι μερικές από τις δράσεις του φεστιβάλ Οινοξένεια 2022 «Γεύσεις και «Μνήμες».
Παράλληλα στα εστιατόρια του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με τοπικά πιάτα συνδυασμένα με τους οίνους των οινοποιείων της Αιγιάλειας, κορυφώνουν την απόλυτη εμπειρία Οινοξένεια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Εκδρομή του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου στην Πλατανιώτισσα ΦΩΤΟ
Apple: Δύο νέες λειτουργίες εντοπίστηκαν στη δοκιμαστική έκδοση του iOS 27
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Η γέννηση της Θεοτόκου στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
