Γεωργακόπουλος: “Οι θυσίες μας πήγαν χαμένες στην Ολυμπιάδα”
Η «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμη, τον Θάνο Γεωργακόπουλο και τον ρώτησε σχετικά με τους στόχους του για τη νέα σεζόν.
Ο Θάνος Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Εκτός από την μεταγραφή μου στον Ερμή, θέλω να σταθώ στο σωματείο στο οποίο αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια, καθώς η όλη αντιμετώπιση που είχα με ανάγκασε να φτάσω σε αυτό το σημείο. Παρά το γεγονός ότι το σωματείο διαθέτει προδιαγραφές που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες της Α1 και λιγοστές υποχρεώσεις απέναντι στους αθλητές, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ εμφανίζεται κατώτερο των προσδοκιών παρά το ρόστερ που έχει στη διάθεση του κάθε χρόνο με αποκορύφωμα τη περσινή χρόνια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, έλλειψη τεχνογνωσίας λέγεται και αθέτηση υποχρεώσεων που έκαναν τον έναν αθλητή μετά τον άλλο να αποχωρούν.
Με όσους έμειναν πίσω, μεταξύ αυτών και εγώ, να έχουμε την ίδια κατάληξη.
Δυστυχώς, οι θυσίες μας όλα αυτά τα χρόνια πήγαν περίπατο και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ παρέμεινε απαξιωμένο, άξιο της μοίρας του δηλαδή, βάση τις διαχείρισης που είχε. Ελπίζω, με τις σωστές αλλαγές να βρει το δρόμο του γιατί είναι κρίμα με τέτοιες προδιαγραφές να μη μπορεί να ορθοποδήσει».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο της Βίκυς Μοσχολιού με τους γονείς της
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Άρης Μουγκοπέτρος: Σε κάθε εμφάνιση γίνεται λαϊκό προσκύνημα
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
