Γεραπετρίτης για Τέμπη: Υπήρχε τηλεδιοίκηση το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης – Αυτά είναι τα έγγραφα που το αποδεικνύουν

Ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις μεταφορές, Γιώργος Γεραπετρίτης κατέθεσε και τα αντίστοιχα έγγραφα που αποδεικνύουν τα όσα παρουσίασε στη Βουλή.

gerapetritis

Έγγραφα που αποδεικνύουν πως λειτουργούσε σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη, έφερε μπροστά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις μεταφορές, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Αυτά τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα λειτουργούσε σε τοπικό επίπεδο και το μοιραίο βράδυ και θα έπρεπε να είχε γίνει αυτόματη χάραξη του δρομολογίου κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις μεταφορές, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως θα δείτε στο έγγραφο αποδεικνύεται ότι όλα τα δρομολόγια έγιναν με αυτόματη χάραξη εκείνη τη μέρα έως τις 22:12 πριν αναλάβει ο συγκεκριμένος Σταθμάρχης και προκαλέσει το δυστύχημα. Επιπλέον, υπήρξε και δοκιμαστικό δρομολόγιο που έγινε στη 1 τα ξημερώματα με αυτόματη χάραξη. Δηλαδή, μετά το δυστύχημα.

Το έγγραφο αποδεικνύει ότι το κέντρο της Λάρισας και η αυτόματη χάραξη λειτουργούσαν πλήρως.

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Υπήρχε τηλεδιοίκηση το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης - Αυτά είναι τα έγγραφα που το αποδεικνύουν Γεραπετρίτης για Τέμπη: Υπήρχε τηλεδιοίκηση το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης - Αυτά είναι τα έγγραφα που το αποδεικνύουν

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ