Γερμανία: Στο εδώλιο τρεις άνδρες για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης – Φέρονται να κατέγραψαν την επίθεση
Η υπόθεση αφορά περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 στο Ντόρτμουντ – Στη δίκη αναμένεται να καταθέσει η 17χρονη
Στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ντόρτμουντ στη Γερμανία ξεκίνησε η δίκη τριών ανδρών, ηλικίας 19, 20 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης, ενώ εκείνη φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αναισθησίας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι φέρονται να βιντεοσκόπησαν μέρος της επίθεσης με κινητό τηλέφωνο. Η υπόθεση αφορά περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2024.
Τι φέρεται να συνέβη
Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, οι τρεις άνδρες πλησίασαν την 17χρονη περίπου στις 4 τα ξημερώματα σε στάση λεωφορείου στη Leopoldstraße, στο βόρειο τμήμα του Ντόρτμουντ.
Κατά την εισαγγελική εκδοχή, οι τρεις άνδρες έπεισαν την ανήλικη να τους ακολουθήσει σε διαμέρισμα, όπου φέρεται να της έδωσαν αλκοόλ.
Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η 17χρονη έχασε τις αισθήσεις της και πως οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάστασή της.
Το βίντεο στο κινητό
Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται ότι στη συνέχεια επιτέθηκαν σεξουαλικά στην ανήλικη και κατέγραψαν μέρος των πράξεών τους σε βίντεο.
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, το επίμαχο υλικό εντοπίστηκε από τις Αρχές σε ένα iPhone 13, το οποίο κατασχέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας.
Το βίντεο αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο της αποδεικτικής διαδικασίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε τμήμα του υλικού οι κατηγορούμενοι φέρονται να γελούν.
Ο 25χρονος συνελήφθη στο Λονδίνο
Οι κατηγορούμενοι είναι ένας 25χρονος, ένας 20χρονος και ένας 19χρονος.
Μετά το περιστατικό, ο 25χρονος φέρεται να έφυγε από τη Γερμανία. Εντοπίστηκε αργότερα στο Λονδίνο, όπου και συνελήφθη.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, και οι τρεις είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διαφορετικές υποθέσεις.
Αναμένεται η κατάθεση της 17χρονης
Η κατάθεση της 17χρονης αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κρίσιμα σημεία της δίκης. Η ανήλικη πρόκειται να μιλήσει ενώπιον του δικαστηρίου για όσα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συνέβησαν εκείνο το βράδυ.
Η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και κανένας από τους τρεις κατηγορούμενους δεν έχει μέχρι στιγμής καταδικαστεί. Η ενοχή τους θα κριθεί από το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της αποδεικτικής διαδικασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται δύο φορές στο Android κινητό σας και δεν το ξέρετε
Μέγα Σπήλαιο: Η ιστορική Μονή της Παναγίας που στέκει αγέρωχη στον βράχο εδώ και αιώνες
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Η DJI λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα των 360 καμερών με την Osmo 360 II
Δεκαπενταύγουστος στην Πιτίτσα: Σήμερα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία στις Μούρες
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Ήρθε το patch που μετρά τη χοληστερόλη από τον ιδρώτα σου
