Για 38η χρονιά διοργανώνεται το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα εργαζομένων
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων με τους περιορισμούς και τις υπο-χρεώσεις όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού του πρωταθλήματος
Το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Ν. Γενιάς του Δήμου Πατρέων, και η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος, καλούν τις ομάδες εργαζομένων να συμμετάσχουν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κώστας Δαβουρλής 2024.
Το Πρωτάθλημα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων «Κ.Δαβουρλής» διοργανώνεται φέτος για 38η συνεχόμενη χρονιά. Είναι πλέον ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 350 εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους εργαζομένων της πόλης των Πατρών αλλά και από όλο τον Νομό Αχαΐας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων με τους περιορισμούς και τις υπο-χρεώσεις όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού του πρωταθλήματος.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Ν.Γενιάς ( Βοηθητικά γήπεδα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου είσοδος από Ι. Ρίτσου) στο τηλέφωνο 2610-313404, καθώς και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: onap@otenet.gr.
Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα εργαζομένων ποδοσφαίρου «Κώστας Δαβουρλής 2024» να παραβρεθούν στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (είσοδος Ι. Ρίτσου από την καταπακτή) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 18.00 μ.μ. όπου θα γίνει Γενική Συνέλευση για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Ζώδια σήμερα 29/10: Επικοινωνία, δράση και εκρηκτική ενέργεια!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
13ο JobReady by DYPA: Δωρεάν εργαστήρια επαγγελματικής προετοιμασίας στις 14 Νοεμβρίου
Στεφάνια σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα από τη Δημοτική Οργάνωση Πάτρας
