Για δεύτερη χρονιά η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Για δεύτερη χρονιά η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται και φέτος με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, στo πλαίσιo στήριξης των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια και για το τρέχον έτος.
Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε όσα παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

«Η πανδημία Covid-19 δεν είναι μόνο μια κρίση υγείας, είναι επίσης μια κοινωνική και οικονομική κρίση, και για το λόγο αυτό, η υποστήριξη, με κάθε μέσο, των παιδιών προκειμένου να ανατραπούν οι δυσμενείς συνέπειες στη ζωή τους από την εξάπλωση της πανδημίας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές, προκειμένου να νιώσουν ισότιμοι και να μη μείνει κανένας μαθητής στο περιθώριο» ανέφερε, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ