Για διακοπές στη Μύκονο και η Σαρλίζ Θερόν – ΒΙΝΤΕΟ
Η 45χρονη Σαρλίζ Θερόν, που ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με την μητέρα της και τα δύο της παιδιά, απέφυγε τις βόλτες στα σοκάκια και τις κοσμικές παραλίες προτιμώντας την ιδιωτικότητα και τις ανέσεις του πολυτελούς καταλύματός της.
Τη Μύκονο επέλεξε η Σαρλίζ Θερόν για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, η σταρ του Χόλιγουντ, Σαρλίζ Θερόν, επισκέφθηκε για πέντε ημέρες το νησί των Ανέμων επιλέγοντας για τη διαμονή της μία από τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, που διέθετε ιδιωτική πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Η 45χρονη σταρ, η οποία ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με την μητέρα της και τα δύο της παιδιά, απέφυγε τις βόλτες στα σοκάκια και τις κοσμικές παραλίες προτιμώντας την ιδιωτικότητα και τις ανέσεις του πολυτελούς καταλύματός της. Αν και δεν αποχωρίστηκε καθόλου την βίλα της, οι άντρες της ασφάλειάς της βρίσκονταν σε επαγρύπνηση. Η Σαρλίζ Θερόν ήταν πολύ ευγενική και φιλική με το προσωπικό του ξενοδοχείου και δεν αρνήθηκε να βγάλει selfies με όσους της το ζήτησαν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση νόμου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια
Ό,τι λέτε στο ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ήδη συμβαίνει
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
