Για πρώτη φορά στη ιστορία η Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας σε τρεις Ομίλους!

Η σέντρα θα γίνει 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 8 Αυγούστου

Για πρώτη φορά στη ιστορία η Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας σε τρεις Ομίλους!

Για πρώτη φορά στην ιστορία το νέο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας Θα γίνει σε τρεις Ομίλους! Αυτή ήταν η βασικότερη καινοτομία που αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος  και Κυπέλλου της Ενωσης. Η σέντρα θα γίνει 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 8 Αυγούστου. Τέλος δεν απαιτείται για φέτος παράβολο συμμετοχής. Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«1) Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις Κατηγορίες πρέπει να υποβληθούν στην ΕΠΣΑ μέχρι τις 10/08/2021.

2) Τα σωματεία δεν οφείλουν να καταβάλλουν στην ΕΠΣ Αχαΐας το σχετικό παράβολο συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, λόγω της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος και των ειδικών συνθηκών πανδημίας. Οφείλουν να καταβάλλουν ΜΟΝΟ την ετήσια συνδρομή (10 ευρώ).

3) Οι προτεινόμενες ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων είναι οι εξής: 25/26 Σεπτεμβρίου η Α’ Κατηγορία, 2/3 Οκτωβρίου η Β’ Κατηγορία και 16/17 Οκτωβρίου η Γ’ Κατηγορία.

4) Η Α’ Κατηγορία θα διεξαχθεί σε 3 Ομίλους, η Β’ Κατηγορία σε 2 Ομίλους, ενώ για την Γ’ Κατηγορία θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση της Επιτροπής.

5) Κάθε σωματείο οφείλει να δηλώσει (με υπεύθυνη δήλωση) στην ΕΠΣΑ δύο εκπροσώπους Covid 19, οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν και να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ