Για βιασμό γυναίκας στην Αιτωλοακαρνανία σε φεστιβάλ κατηγορείται 32χρονος Ισπανός
Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 32χρονου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.
Για βιασμό μία 40χρονης σε φεστιβάλ μουσικής που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, κατηγορείται ένας 32χρονος, υπήκοος Ισπανίας.
Επιστρέφοντας από το φεστιβάλ, η γυναίκα, υπήκοος Ισραήλ, απευθύνθηκε με καταγγελία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, οπότε ξεκίνησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 32χρονου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
