Γιάννης Οικονόμου: Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών

Όσα δήλωσε για τις εκλογές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

oikonomou

«Τον τελικό λόγο έχει ο ελληνικός λαός» είπε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τις επερχόμενες εκλογές. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Εμάς η θέση μας είναι σταθερή. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι αυτές που ορίζουν την ανάγκη για αυτοδύναμη κυβέρνηση για κυβερνήσεις με γρήγορα αντανακλαστικά. Ζητάμε με σεμνότητα και αυτοπεποίθηση εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Και συνέχισε: «Υπάρχει στην Ελλάδα η πολιτική πρώτη ύλη για να γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας; Η ιστορία έχει αποδείξει πως όχι. Δεν έχω ακούσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει με ποιους θα κυβερνήσει. Εμείς θα επιδιώξουμε να περάσουμε την αντίληψή μας στην ελληνική κοινωνία. Η πρώτη κάλπη θα είναι αυτή που θα πει ποιος και η δεύτερη πώς θα κυβερνήσει. Τον τελικό λόγο έχει ο ελληνικός λαός».

Πρόσθεσε επίσης: «Η πρόθεσή μας δεν είναι να βάλουμε την χώρα σε μια ατέρμονη εκλογική διαδικασία. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες με την σωστή τους επιλογή θα διαμορφώσουν ασφαλείς συνθήκες για να προχωρήσει η χώρα στο μέλλον».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ