Γιάννης Πλούταρχος: «Μόλις κάναμε την πρώτη χειραψία, είπα: αυτή είναι η γυναίκα μου»

Όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για την σύζυγό του και το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.

Πλούταρχος

Καλεσμένοι στο «Στούντιο 4» της Τρίτης (19/3) ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου. Πατέρας και κόρη έκαναν μία αναδρομή στην οικογενειακή τους πορεία αλλά και την κοινή τους αγάπη για το τραγούδι, με τον ίδιο να αναφέρεται και στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου.

«Τελειώνω μια συνεργασία τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο ήμουν νούμερο ένα σε όλη την Ελλάδα σε πωλήσεις. Ψάχναμε να βρούμε όνομα, γιατί δεν άρεσε το επίθετό μου. Μου έλεγαν το Κακοσαίος δεν είναι καλό πρέπει να το αλλάξουμε», περιγράφει ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Έψαχνε ο μάνατζερ μου να βρει ονόματα και εκεί που μου είχε προτείνει αρκετά κάποια στιγμή μου λέει: Πλούταρχος. Με το που το ακούω, βάζω τα γέλια και του λέω: τι λες, ρε αθεόφοβε; Με δουλεύεις; Μου λέει: δεν μπορώ να ψάξω άλλο, βρες μόνος σου. Με το που έκλεισα το τηλέφωνο, το ξανασκέφτηκα και είπα δεν είναι άσχημο και έτσι βγήκε το όνομα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Όταν το ανακοίνωσα στον πατέρα μου, είχα αγχωθεί και ο πατέρας μου μού απάντησε: Είσαι βλάκας; Αλήθεια σε προβληματίζει; Πήγαινε άνοιξε τα φτερά σου αγόρι μου. Μην σε νοιάζει τίποτα», παραδέχεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Με τη Μαρία συναντηθήκαμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην παραλία. Εκείνη ήταν τότε μόνιμη στο Πολεμικό Ναυτικό κι εγώ δούλευα στο μαγαζί ως τραγουδιστής. Ταυτόχρονα, η Μαρία ήθελε να πάρει τότε ένα αυτοκίνητο και γι’ αυτό δούλευε στο μπαρ, για να συμπληρώσει τα χρήματα», θυμάται ο Γιάννης Πλούταρχος αμέσως μετά.

«Ήμασταν και οι δύο 22 χρονών. Μπορώ να σου πω ότι μόλις κάναμε την πρώτη μας χειραψία, της λέω «πώς σε λένε;», μου λέει «Μαρία» και σκέφτηκα μέσα μου: κοίτα να δεις που αυτή είναι η γυναίκα μου. Το ένιωσα. Μπορεί να ακούγεται μεταφυσικό αλλά έτσι συνέβη», κατέληξε στην ιστορία του ο Γιάννης Πλούταρχος.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Στην Πάτρα για το Καραμανδάνειο την Τετάρτη ο Α. Γεωργιάδης – Πότε θα ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο του Ρίου

Πατρινό Καρναβάλι: Ηρθαν επισκέπτες, η εστίαση δεν δούλεψε

Κολωνός: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης για την πρόταση της εισαγγελέως για το Μίχο – «Έχω μέσα μου οργή και θυμό.. το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος»

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρνάμε τους δείκτες του ρολογιού μας μπροστά