Γιάννης Πλούταρχος: Τι απάντησε για την Πάολα και τα Τέμπη – ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι η Πάολα, εμφανίστηκε κανονικά χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο στο πλευρό της και ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένη πως προσφέρει την αμοιβή της  στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Πλούταρχο

Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την απόφασή του να μην εμφανιστεί στο Fever, το οποίο λειτούργησε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (4/3) μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η Πάολα, εμφανίστηκε κανονικά και σήκωσε “θύελλα” αντιδράσεων.

Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν ανέβηκε στην πίστα.

Μιλώντας στην κάμερα του ΟΡΕΝ και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις απάντησε: «Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα. Και ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Ευχαριστώ, ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αποχώρησε και δεν έκανε κάποιο άλλο σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάολα, εμφανίστηκε κανονικά χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο στο πλευρό της και ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένη πως προσφέρει την αμοιβή της  στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Η στάση που κράτησε η Πάολα από κάποιους αποθεώθηκε ενώ από άλλους κατακεραυνώθηκε.

Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Δευτέρας «άστραψε» και «βρόντησε» εναντίον της τραγουδίστριας.

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε… Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί» είπε σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας.