Γιατί καθυστερεί ο καταρτισμός των Ομίλων στη Γ’ Εθνική;

Ο Ηρόδοτος είναι το «κλειδί», τι ισχύει για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Διαγόρα

Γιατί καθυστερεί ο καταρτισμός των Ομίλων στη Γ' Εθνική;

Αρκετοί είναι αυτοί που σχεδόν καθημερινά ερωτούν γιατί καθυστερεί ο καταρτισμός των Ομίλων στη Γ΄Εθνική;
Η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Super League 2. Οδεύουμε προς το τέλος Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα όπως άλλωστε γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιες ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν και σε ποιες κατηγορίες.
Μπορούμε να πούμε ότι είναι ….πρόοδος που ξεκίνησε έστω με καθυστέρηση η Super League 1.
Οσον αφορά τη Super League 2, η εκκρεμότητα που υπάρχει και επηρεάζει τη Γ’ Εθνική έχει να κάνει με τον Ηρόδοτο, του οποίου ο φάκελος ακόμη δεν έχει εξεταστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και λέγεται ότι έχει σημαντικές ελλείψεις. Αν του χορηγηθεί πιστοποιητικό θα συμμετάσχει κανονικά στη Super League 2. Στην αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει στη Γ΄Εθνική.
Οταν λοιπόν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ηρόδοτο και δεν υπάρξει κάποιο άλλο θέμα, θα οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Γ΄Εθνική και ακολούθως η ΕΠΟ θα προχωρήσει στον καταρτισμό τω Ομίλων.
Για την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα και την Παναιγιάλειο τα πράγματα είναι λίγο-πολύ δεδομένα. Θα συμπεριληφθούν στον Ομιλο με τις ομάδες της Πελοποννήσου. Βέβαια υπάρχει το εξής ερωτηματικό: Αν στον Ομιλο της Πελοποννήσου «έρθουν» ομάδες από την Αιτωλοακαρνανία, θα «μετακινηθούν» σε Ομιλο της Αθήνας ομάδες για παράδειγμα από την Αρκαδία. Ολα αυτά εξετάζονται από την ΕΠΟ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να γίνει ο καταρτισμός των Ομίλων, εφόσον επαναλαλαμβάνουμε ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση Super League 2.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ