Γιατί πουλά ακίνητα σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα ο Νίκος Παπαθανάσης

Η σύζυγος του υφυπουργού Ανάπτυξης είναι Πατρινή και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά την πόλη, ενώ τα καλοκαίρια παραθέριζε στο Καλαμάκι Δυτικής Αχαΐας.

Γιατί πουλά ακίνητα σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα ο Νίκος Παπαθανάσης

Εγγυητής σε δάνειο που έλαβε η εταιρεία «Δομόπολις» μπήκε το 2005 ο νυν υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και έχει βρει τον μπελά του.
Ξέσπασε θόρυβος τις τελευταίες μέρες και ο υφυπουργός ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζεται ως μπαταχτσής.

Ουδείς, όμως, μπήκε στον κόπο να ακολουθήσει την «πορεία» του δανείου που έλαβε ο πρωτοφειλέτης (η Δομόπολις δηλαδή) και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από την Τράπεζα. Λοιπόν, η Eurobank ακολούθησε έγκαιρα τη νομική οδό και εκπλειστηριάστηκαν τα ακίνητα της «Δομόπολις», ως διαχειρίστρια δε του δανείου doValue εισέπραξε ποσό σε μετρητά υψηλότερο από την αξία των ακινήτων που είχε ως εξασφάλιση το δάνειο.

Κοντολογίς, η Eurobank εφάρμοσε κανονικά και με τον νόμο την όλη διαδικασία, αδιαφορώντας για τα πρόσωπα που εμπλέκονταν στη σχετική δανειοδότηση.

Στο μεταξύ, προ ημερών είχαμε επισημάνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ότι προβεβλημένος πολιτικός που έχει σχέση με την Πάτρα προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστό για τον προεκλογικό του αγώνα αποφάσισε να πωλήσει ένα διαμέρισμα που διαθέτει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και το εξοχικό του στο Καλαμάκι Αχαΐας. Τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση εννοούσαμε!

Ως γνωστόν, ο υφυπουργός είναι παντρεμένος με Πατρινιά και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά την Πάτρα, ενώ τα καλοκαίρια παραθέριζε στο Καλαμάκι.
Είναι φορές που κάποια πράγματα δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και κάπως έτσι ο Νίκος Παπαθανάσης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, με στόχο να «τσαλακωθεί» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον υφυπουργό του. Στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως, γνωρίζουν ότι δεν βαραίνει κάτι μεμπτό το Νίκο Παπαθανάση…

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ