Γίνε εθελοντής στο ΣΟΨΥ Πάτρας

“Καθ’ όλη τη πορεία του Συλλόγου μας σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εθελοντές μας. Ως εκ τούτου, εάν κι εσύ θα ήθελες να διαδραματίσεις ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας, να επιτύχουμε την αποστολή μας, μπορείς να γίνεις Εθελοντής στο ΣΟΨΥ Πάτρας!” αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΖΩΗΣ

Εθελοντές αναζητά το ΣΟΨΥ Πάτρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση στην οποία εξηγούν τις ανάγκες του Συλλόγου:

Καθ’ όλη τη πορεία του Συλλόγου μας σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εθελοντές μας. Ως εκ τούτου, εάν κι εσύ θα ήθελες να διαδραματίσεις ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας, να επιτύχουμε την αποστολή μας, μπορείς να γίνεις Εθελοντής στο ΣΟΨΥ Πάτρας!
Αποστολή μας είναι η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Χρειαζόμαστε εθελοντές έτσι ώστε να πλαισιώσουν τις ομάδες που στόχο έχουν την κοινωνική επανένταξη τους. Αναζητούμε τόσο επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όσο και ανθρώπους που απλά έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν.
Αν θα σε ενδιέφερε να γίνεις κι εσύ μέλος της εθελοντικής μας ομάδας, παρακαλούμε συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα στο site του φορέα sopsipatron.gr (ενότητα επικοινωνία – γίνε εθελοντής), και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου, ώστε να βρούμε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να συμβάλλεις στο έργο μας.

Αν έχεις απορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e-mail στο sopsipatron@gmail.com και στο τηλ. 2610 621273 & κιν. 6977452647.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

μαγιορκινης
συνεδριο 1
pfizer
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙ 2