Γιώργος Παπανδρέου: Πότε θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις – Οι επαφές με υποψηφίους

Γιώργος Παπανδρέου: Πότε θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις - Οι επαφές με υποψηφίους

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στο Κίνημα Αλλαγής αναφορικά με τα πρόσωπα που θα είναι μέχρι τέλους υποψήφια για την προεδρία του κόμματος. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει αναδειχθεί σε παράγοντα «κλειδί» έχοντας επικοινωνήσει με όλους τους μνηστήρες, ωστόσο ο ίδιος ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αν και πρόσωπα από το περιβάλλον του σημειώνουν πως ο ίδιος θα κατερχόταν υποψήφιος εάν αποσύρονταν όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες πλην του Ανδρέα Λοβέρδου που φαντάζει ως το αντίπαλον δέος.

Ο κ. Παπανδρέου αναχωρεί την Τρίτη για την Κωνσταντινούπολη, καθώς είναι προσκεκλημένος του Ζουλφί Λιβανελί για τη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Στην Αθήνα γυρίζει το μεσημέρι της Τετάρτης και εκείνη την ημέρα αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το εάν θα είναι υποψήφιος, έχοντας δει και τον τρόπο που κινούνται οι επίδοξοι πρόεδροι. Θυμίζουμε πάντως ότι την Πέμπτη λήγει η ημερομηνία για τις υποψηφιότητες και συλλογή των σχετικών υπογραφών.

Ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε σήμερα επαφές με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη, χθες επικοινώνησε με τον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ μίλησε μέσω zoom με τον Χάρη Καστανίδη. Ακολούθως μίλησε στο τηλέφωνο και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον οποίο αναμένεται να τα ξαναπούν αύριο, ενώ επίκειται τηλεφώνημα και με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Συν τοις άλλοις θα δει αύριο τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως απ’ όσους συνομίλησε, κανένας δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του. Ένα «παράθυρο» ανοικτό αφήνει μόνο ο Χάρης Καστανίδης, στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου διεκδικήσει την αρχηγία.