Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή να μην δεσμευθεί η περιουσία της καταθέτει η Μαρία Καρρά

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταθέτει την Πέμπτη η Μαρία Καρρά για την μη δέσμευση της περιουσίας της.

Γιώργος Τράγκας: Προσφυγή να μην δεσμευθεί η περιουσία της καταθέτει η Μαρία Καρρά

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία της δέσμευσης της περιουσίας της.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα κατά της διάταξης της Αρχής για τη δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της.

«Δεν έχει σχέση με τα αδικήματα»

Αναφορικά με τις πληροφορίες που φέρουν την χήρα του Γιώργου Τράγκα να ερευνάται για τέσσερα αδικήματα, ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

«Δημοσιογραφικό ποσό» τα 100 εκατομμύρια

Αναφορικά με το ποσό στο οποίο φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας, ο δικηγόρος τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο «δημοσιογραφικά» και, όπως υποστήριξε, «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα (σ.σ. βρώμικου χρήματος) προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Όσο για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε πως έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά, η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Τέλος, ανέφερε πως η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ