Γιώργος Τράγκας: Ραγδαίες εξελίξεις για την περιουσία του – Στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα
«Παγώνει» κάθε διαδικασία διαμοιρασμού της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.
Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκα βρίσκεται το 60 σελίδων πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, με το οποίο δεσμεύτηκε το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα.
Έτσι, «παγώνει» κάθε διαδικασία διαμοιρασμού της «αμύθητης» περιουσίας του, στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του από τους ισάριθμους προηγούμενους γάμους, που αποτιμάται συνολικά σε πάνω από 100.000.000 ευρώ καθώς οι αρμόδιες αρχές ελέγχουν εάν και κατά πόσο υπήρξε «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Εάν η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα).
Στην περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, συγκαταλέγονται 17 υπερπολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, στη Γαλλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταθέσεις σε τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και πανάκριβα αυτοκίνητα.
Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις για όλη την οικογένεια στο «Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το Βραχνί έχει ταλέντο από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
