Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι:«Ανέτοιμη και λίγο ανώριμη γυναίκα»

Τα δικά του σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σάττι,Ανέτοιμη,Τσαλίκης

Τα δικά του σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός τραγουδιστής κατακεραύνωσε την Ελληνίδα εκπρόσωπο όσον αφορά τη στάση που κράτησε απέναντι στην Ισραηλινή της συνάδελφο, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «ανώριμη».

«Το τραγούδι σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε αλλά αντικειμενικά είχε μία συνέπεια σε αυτό που είναι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης. Αν παρακολουθήσετε τα βίντεο κλιπ της και την δισκογραφία της και την μουσική της κατάθεση μέχρι τώρα, είναι αυτό το στυλ. Όσον αφορά την παρουσία της στην βραδιά του τελικού σαν performance, κατά τη γνώμη μου από αυτό που μπορούσε να κάνει ήταν το 100%. Ήταν μια πολύ καλή παρουσία», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Τον Φωκά Ευαγγελινό που τον λατρεύω και έκανε την σκηνοθεσία, δεν τον κρίνω γιατί ήταν μία σκηνοθετική άποψη, η οποία δεν έκατσε. Για τον Φωκά Ευαγγελινό πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι που τον έχουμε και είναι ένα εξαγώγιμο είδος και το έχει αποδείξει», σημειώνει ο τραγουδιστής για τον γνωστό χορογράφο.

«Δεν έχει σημασία αν είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, που έχει κάποια στοιχεία υπερβολής και εξωστρέφειας. Είναι μία εκπροσώπηση της χώρας σου από έναν κρατικό φορέα και από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και αυτό πρέπει να σου δίνει λίγο και χωρίς να σου στερεί τον καλλιτεχνικό σου αυθορμητισμό και την παιδικότητα σου και ένα αίσθημα, εκτός από το αίσθημα της ευθύνης που φαντάζομαι είχε… να!

Καταλάβατε τώρα την παγίδα; Πήγα να πω η κοπέλα. Επί της ουσίας δεν είναι κοπέλα. Είναι μια γυναίκα που κοντεύει τα 40. Είναι μια συγκροτημένη προσωπικότητα που έχει κάνει τα χιλιόμετρά της», συμπληρώνει στο σχόλιό του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop