Γιορτή Λεμονιού: Η Τέμενη γιόρτασε τον θησαυρό της! ΦΩΤΟ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ενωση» και η Τοπική Κοινότητα Τέμενης διοργάνωσαν προχθές μια πραγματικά εξαιρετική γιορτή αφιερωμένο στο κορυφαίο τοπικό προϊόν της περιοχής, το λεμόνι.
Κάθε χρόνο και καλύτερη η γιορτή! Κάθε χρόνο και περισσότερος κόσμος, με καλύτερη διάθεση!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ενωση» και η Τοπική Κοινότητα Τέμενης διοργάνωσαν προχθές μια πραγματικά εξαιρετική γιορτή αφιερωμένο στο κορυφαίο τοπικό προϊόν της περιοχής, το λεμόνι.
Η 7η γιορτή Λεμονιού στην Τέμενη Αιγίου έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου, που γέμισε ασφυκτικά.
Βγήκε και είδηση από την εκδήλωση. Η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, η οποία είναι κατασκευασμένη από το 1956, και φιλοξενεί κάθε χρόνο τη Γιορτή Λεμονιού, θα ανακατασκευαστεί πλήρως! Και τον Νοέμβριο του 2025 η 8η Γιορτή Λεμονιού θα γίνει στη νέα αίθουσα.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος ΤΚ Τέμενης Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος (που είπε ότι «είμαι σίγουρος ότι τα λεμόνια της Τέμενης θα συνεχίσουν να μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά γιατί πολύ απλά ήταν και παραμένουν τα καλύτερα σε ποιότητα στην Ελλάδα), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, ο σύμβουλος της ΤΚ Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης, ο χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Ασημάκης Τσουρέκης και η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης Αλεξάνδρα Σουλάνη.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Nancy Grace Roman: Το νέο μεγάλο τηλεσκόπιο της NASA ετοιμάζεται για πτήση
Ο εορτασμός της Παναγίας της Νοτενιώτισσας από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Κατάνυξη στο πετρόκτιστο εκκλησάκι του Καλυβίτη
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
