Γιορτή στίβου για Ολυμπιάδα, Πατραϊκή Ενωση και Αθλόραμα – Φωτογραφίες

Γιορτή στίβου από την Ολυμπιάδα, την Πατραϊκή Ενωση Στίβου και το Αθλόραμα με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν για τις ακαδημίες.

Γιορτή στίβου για Ολυμπιάδα, Πατραϊκή Ενωση και Αθλόραμα - Φωτογραφίες Πανδαισία από Ολυμπιάδα, Πατραϊκή Ενωση Στίβου και Αθλόραμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Παμπελοποννσηαικό Στάδιο οι αγώνες ακαδημιών της Ολυμπιάδας με αφορμή τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μαζί με τους «πορτοκαλί» ήταν και τα παιδιά από την Πατραϊκή Ενωση Στίβου και το Αθλόραμα, με το ιβέντ να αφορά μαθητές ηλικίας έως ΣΤ΄ Δημοτικού.

Συνολικά πήραν μέρος πάνω από 200 παιδιά (τα μισά περίπου ήταν της Ολυμπιάδας), με τις κερκίδες να γεμίζουν χρώματα, τους γονείς να χειροκροτούν τα παιδιά τους και με τα τρία σωματεία να αποδεικνύουν ότι μέσα από τη συνεργασία έρχονται και η ανάπτυξη και οι διακρίσεις. 

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε με ίδια έξοδα, με τη συνδρομή των φίλων του κλασσικού αθλητισμού.