Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: Απομακρύνθηκαν όλοι οι ηλικιωμένοι- Σφραγίστηκε ο χώρος
Η αστυνομία σφράγισε την κεντρική πόρτα του γηροκομείου, αφού προηγουμένως είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής.
Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και πραγματική φροντίδα η απομάκρυνση και των 42 ηλικιωμένων από το γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό. Σήμερα έφυγαν οι τελευταίοι 11, οι 9 από τους οποίους πήγαν στο Γηροκομείο Αθηνών και οι άλλοι δύο σε νοσοκομεία της Αττικής, έτσι ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, η αστυνομία σφράγισε την κεντρική πόρτα της δομής, αφού προηγουμένως είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής με υγειονομικούς υπαλλήλους αλλά και αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους.
Κορυδαλλός: Μεταφορά τροφίμων από το Γηροκομείο «κολαστήριο» ΦΩΤΟ
Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση και σχηματίζεται ήδη δικογραφία ενώ αναμένονται καταθέσεις από όλους τόσο από τους ηλικιωμένους τροφίμους όσο και από τους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας. Έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο ύψους 375.000 ευρώ και στους δύο ιδιοκτήτες κι έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε η συγκεκριμένη δομή.
Στο Γηροκομείο Αθηνών μετέβη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Δομής Σ. Χαμακιώτη και τον Γενικό Διευθυντή της Δομής Κ. Σολδάτο για τη κλινική κατάσταση των ηλικιωμένων που μεταφέρθηκαν, και που όπως επισήμαναν είναι αρκετά καλή, ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους που θα φιλοξενηθούν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
