Γκάζι: Μεγάλη φωτιά σε νυχτερινό μαγαζί – Επιχείρηση της πυροσβεστικής BINTEO
Η αστυνομία έχει κλείσει την κυκλοφορία, λόγω της φωτιάς σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, στο ρεύμα ανόδου της οδού Πειραιώς, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηρακλειδών μέχρι και το ύψος της γέφυρας του Πουλόπουλου.
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (16.03.2023) σε νυχτερινό μαγαζί στην οδό Πειραιώς, στο Γκάζι.
Αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον εν λόγω χώρο διασκέδασης στο Γκάζι, προκειμένου για να μην επεκταθεί η φωτιά στα γύρω κτήρια.
Επί τόπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι πυροσβέστες επιχειρούν με ειδικές στολές και φιάλες οξυγόνου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκεί υπάρχουν αρκετά εύφλεκτα υλικά, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής χρησιμοποιούν και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, το οποίο ρίχνει νερό από ψηλά.
Στο σημείο υπάρχει πολύ υψηλό θερμικό φορτίο και οι φλόγες φτάνουν κατά διαστήματα τα δέκα μέτρα.
Η αστυνομία έχει κλείσει την κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου της οδού Πειραιώς, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηρακλειδών μέχρι και το ύψος της γέφυρας του Πουλόπουλου.
Δείτε βίντεο από τις προσπάθειες κατάσβεσης:
Η τελευταία ενημέρωση από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος:
Πυρκαγιά σε χώρο συνάθροισης κοινού επί της οδού Πειραιώς στην Αθήνα. Κινητοποιήθηκαν 20 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 16, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το TikTok αλλάζει ριζικά και ετοιμάζεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από βίντεο
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας στο Rhodes Pre-Forum 2026 ΦΩΤΟ
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Ζώδια σήμερα 3/11: Ζυγός – Δυναμισμός και νέες αποφάσεις!
