Γκιουλέκας για ευρωεκλογές: Η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή

«Όσο διαρκή η κρίση η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους»

Κώστας Γκιουλέκας υφυπουργός Εσωτερικών

Ο ανασχηματισμός ήταν η άμεση απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μηνύματα των εκλογών, ανέφερε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για το ζήτημα της ακρίβειας τόνισε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως η ακρίβεια, παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δραστικά. Όσο διαρκή η κρίση η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους».

Για τα αποτελέσματα των εκλογών, ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή. Το 60% που δεν πήγε να ψηφίσει. Υπήρξε μία ροπή προς τα δεξιά. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα – όπως έγινε το άνοιγμα στο κέντρο και ήταν πολιτικά ορθό- πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την όποια ροπή προς τα δεξιά και να επαναπατρίσουμε πολιτικά – πείθοντάς τους συμπολίτες μας – ότι η μεγάλη πατριωτική παράταξη είναι η ΝΔ».