Γλυφάδα: Δύο προσαγωγές για τους πυροβολισμούς με δύο νεκρούς Τούρκους και έναν τραυματία – Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ
Οι δράστες μπούκαραν μέσα στο πρακτορείο και άρχισαν να πυροβολούν τους Τούρκους, που προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά έπεσαν αιμόφυρτοι έξω από ένα φαρμακείο και ένα σούπερ μάρκετ.
Σε προσαγωγές δύο υπόπτων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (09/12), μέσα σε κατάστημα στην Γλυφάδα, όπου δύο Τούρκοι έπεσαν νεκροί και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ στις οδούς Μικράς Ασίας και Λευκωσίας, κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη. Οι δράστες μπούκαραν μέσα στο πρακτορείο και άρχισαν να πυροβολούν τους Τούρκους, που προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά έπεσαν αιμόφυρτοι έξω από ένα φαρμακείο και ένα σούπερ μάρκετ.
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα, πληροφορίες για νεκρούς και τραυματία, ποιοι είναι τα θύματα
«Μόλις άκουσα τους πυροβολισμούς βγήκα κατευθείαν έξω να δω τι γίνεται, και οι δράστες κυνηγούσαν τους ανθρώπους και τους πυροβολούσαν, μέχρι που είδα έναν από αυτούς να πέφτει κάτω νεκρός» ανέφερε στο enikos.gr επιχειρηματίας της περιοχής.
Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνούν το αιματηρό περιστατικό, με την περιοχή να είναι αποκλεισμένη. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εντοπιστεί ένα όπλο καθώς και ένα μπουφάν.
Πηγή: enikos.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η πρώτη εμφάνιση της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της πρόζας» στην Μιτόπολη Αχαΐας ΦΩΤΟ
Η Dell αφήνει τα Windows και φέρνει το Gemini στην οικογένεια XPS με το νέο Googlebook
Βρετανοί γιατροί ανέπτυξαν μη επεμβατικό τεστ για τον καρκίνο της μήτρας
Συναυλία από το Coro Avanti του Μουσικού Ομίλου Πατρών «Ορφεύς»
Νέα απάτη στο Google Maps πως να εντοπίσεται το νέο κόλπο των απατεώνων
