Γλυκά Νερά: Η διαμάχη των οικογενειών της Κάρολαιν και του Μπάμπη για τη μικρή Λυδία –

Καλείται το δικαστήριο να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαϊν.

babis

Οι συνθήκες ανάμεσα στις οικογένειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, με τη μικρή Λυδία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στο Πρωτοδικείο της Αθήνας των αιτήσεων που έχουν καταθέσει η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς και οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στην διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών κατέθεσε η ψυχίατρος Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε εξεταστεί και στη δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν, σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα το προφίλ του κατηγορουμένου. Από την πλευρά των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξετάστηκε μια καθηγήτρια του καταδικασμένου πιλότου.

Γλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι γονείς του Μπάμπη κατά της οικογένειας της Καρολάιν – Ζητούν τη γονική μέριμνα της Λυδίας

«Καλείται το δικαστήριο να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαιν με τα ξαδελφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ» ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Κάρολαιν.

Από την πλευρά τους, οι παππούδες της μικρής Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της, οι οποίοι βρέθηκαν στο δικαστήριο, σημειώνουν ότι γίνεται προσπάθεια με γνώμονα το καλό του παιδιού. «Το δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες. Υπάρχει παράβαση απόφασης» ανέφερε ο κ. Σκόρδας, νομικός παραστάτης των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και συμπλήρωσε «Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Αν παράμενε το παιδί στην Αλόννησο δεν θα προχωρούσαν σε τέτοια κίνηση. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα»

Οι δυο πλευρές έχουν υποβάλλει αντίθετες αιτήσεις με τη μητέρα της Κάρολαιν να ζητά την αλλαγή των ωρών και του τρόπου επικοινωνίας εξαιτίας της μετοίκησής της, μαζί με το παιδί, στις Φιλιππίνες. Η αντίδραση των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήρθε μετά την απόφαση για μετακόμιση στις Φιλιππίνες. Οι γονείς του καταδικασμένου πιλότου ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους. Υπενθυμίζεται, ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλειά της Λυδίας στους γονείς της Καρολάιν αναγνωρίζοντας, ωστόσο, δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments