Γλυκά Νερά – Συζυγοκτόνος: “Δεν πλήρωσε η οικογένειά της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, εγώ τα πλήρωσα όλα”
“Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο”.
Ικανοποιημένος με την Εισαγγελία Ανηλίκων να δώσει τη Λυδία στην οικογένεια της Καρολάιν δηλώνει μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε τη 21χρονη σύζυγο του στη μεζονέτα στα Γλυκά Νέρα.. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε χαρακτηριστικά.
Για το οικόπεδο στο Πικέρμι ο συζυγοκτόνος κάνει λόγο για ανακρίβειες, ενώ σπεύδει να διευκρινίσει ποιος πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας της άτυχης κοπέλας.
«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» είπε.
Γλυκά Νερά: Δεν γνώριζα τον Δογιάκη
Ο πιλότος δηλώνει ότι δεν γνώριζε τον νεκρό Σταύρο Δογιάκη, τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, με τον οποίο του καταλογίζουν σχέσεις. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» τόνισε.
Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στην Κρήτη για την πιθανή ενοικίαση σπιτιού απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια» επισήμανε.
Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν είπε ότι «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο.»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Madonna και Akeem Morris: Το καλοκαιρινό recap από την Ελλάδα και οι δύο ελληνικές λέξεις που έγιναν αφιέρωση ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
