Γλυκά Νερά: Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για την επικοινωνία των γονιών του Αναγνωστόπουλου με το μωρό
Να προσδιορίσει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζήτησε από το δικαστήριο η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας.
Έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας με το παιδί ζήτησε η οικογένεια της Καρολάιν από το δικαστήριο, ως προς την επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thenewspaper.gr, η Σουζάνα Κράουτς με τη μικρή Λυδία ταξίδεψαν πριν από μερικές ημέρες από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος μέσα από τις φυλακές, με μία λιτή ανακοίνωση έπαψε από τα καθήκοντά του τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.
Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν προς το δικαστήριο για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία, έγινε καθότι η φυσική τους επικοινωνία κρίνεται αδύνατη, λόγω απόστασης.
Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν ότι το Δικαστήριο θα ορίσει επικοινωνία μέσω skype προκειμένου η γιαγιά και ο παππούς να βλέπουν το παιδί, το οποίο αρχίζει μία νέα ζωή στις Φιλιππίνες, στην οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, μαζί με την γιαγιά της Σούζαν, η οποία έχει την επιμέλειά της και τη γονική μέριμνα, ιδιότητες που έχουν αφαιρεθεί από τον δολοφόνο.
Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας δίνουν ζωή στον Αύγουστο
