Γρ. Αλεξόπουλος: Οι βαθμολογίες που ανακοινώθηκαν είναι η δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα που έφτασε στο τέλος του”

“Ένα μεγάλο μπράβο και στους συνοδοιπόρους των μαθητών, τους καθηγητές και τους γονείς που αγωνίστηκαν και αυτοί οι μεν αντιμετωπίζοντας αλλαγές στην εκπαιδευτική διαδικασία που ήταν πρωτόγνωρες, οι δε στηρίζοντας τα παιδιά τους σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν εξαιτίας του covid-19”

αλεξοπουλος e1626633177676

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελληνίων, σε δήλωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά», Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αναφέρει:

“Οι μαθητές στο τέλος μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς, σε μια περίοδο που ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για όλους μας εξαιτίας της πανδημίας και των περιορισμών που επηρέασαν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και την εκπαιδευτική κοινότητα, είδαν τα αποτελέσματα των κόπων τους. Οι βαθμολογίες που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι η δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα που έφτασε στο τέλος του.

Ενός αγώνα από τους πολλούς που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους.

Οι αγώνες δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Είναι και η διαδρομή. Είναι, πάνω από όλα τα μαθήματα που σου δίνει η προσπάθεια, η αξία της μάχης.

Υπ΄αυτή την έννοια αξίζουν όλοι σήμερα ένα μεγάλο μπράβο. Και αυτοί που συγκέντρωσαν βαθμολογία ικανή να τους εντάξει στις σχολές της αρεσκείας τους και αυτοί που δεν τα καταφέραν τόσο καλά.

Η ζωή είναι μπροστά. Οι μάχες συνεχίζονται και μερικές φορές αυτές που χάθηκαν μας οπλίζουν με πείσμα για να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους συνοδοιπόρους των μαθητών, τους καθηγητές και τους γονείς που αγωνίστηκαν και αυτοί οι μεν αντιμετωπίζοντας αλλαγές στην εκπαιδευτική διαδικασία που ήταν πρωτόγνωρες, οι δε στηρίζοντας τα παιδιά τους σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν εξαιτίας του covid-19”.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ