Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Θέατρο του παραλόγου αυτό που συμβαίνει με το Καραμανδάνειο
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Εδώ και μέρες παρακολουθούμε, αναφορικά με την κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, κάτι που παραπέμπει σε θέατρο του παραλόγου». Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αναφερόμενος στα όσα γίνονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.
Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αν δεν πρόκειται για παροιμιώδη απρονοησία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, τότε σίγουρα πρόκειται για μεθοδευμένο σχέδιο δραματικής υποβάθμισης του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου σ’ ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.
Η δε αναστολή των εφημεριών του Νοσοκομείου, ελλείψει αναισθησιολόγων, είναι συνθήκη που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες και όχι σε μια χώρα που υποτίθεται, εξαιτίας και της πανδημίας, η Κυβέρνησή της θα έδινε προτεραιότητα στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Εδώ και καιρό το Καραμανδάνειο, όπως διαρκώς επισημαίνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, καταγράφει μεγάλες ελλείψεις σε ό,τι αφορά στη στελέχωσή του. Παρ’ όλα αυτά μόνο πολύ πρόσφατα -και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο- υπήρξαν διαβεβαιώσεις απ’ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι θα προκηρυχθούν θέσεις για το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
Η απαίτηση και διεκδίκηση όλων μας είναι σαφής: Άμεση κάλυψη των αναγκών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, πλήρης στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αναβάθμιση του Νοσοκομείου ώστε απρόσκοπτα να επιτελεί τον κρίσιμο ρόλο του, υπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων μιας μεγάλης γεωγραφικής περιφέρειας της χώρας.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα διαθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας, συμμετέχοντας και σε κάθε σχετική πρωτοβουλία ή μορφή κινητοποίησης».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Αχαΐα: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Σπ. Σκιαδαρέσης ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
