Γρηγόρης Πετράκος: «Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας»

Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλησε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση που είχε κάνει η Έλενα Παπαρίζου.

Γρηγόρης Πετράκος: «Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας»

Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλησε να σχολιάσει τηλεοπτικά την πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου, πως τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα.

Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά τη Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Με την Θεοφανία μάς ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο τσίου, δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε».

Επιπλέον, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση των αντρών: «Υπάρχει μια ποπ κουλτούρα που προσπαθεί να μας πείσει ότι σύσσωμοι οι άντρες είναι κακά όντα και ότι υπάρχει η τοξική αρρενωπότητα. Τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;».
Πηγή: newsbeast.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ