Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 50χρονος συζυγοκτόνος – Οδηγείται στις φυλακές
Ο 50χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε κρίση πανικού στο γραφείο του Εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής (27/1).
Στις φυλακές οδηγείται ο 50χρονος συζυγοκτόνος της Νίκαιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έπαθε κρίση πανικού εντός του γραφείου του Εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής (27/1).
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 50χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 54χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στη Νίκαια τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο συζυγοκτόνος έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (27/1) προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, o 50χρονος συζυγοκτόνος έπαθε κρίση πανικού στο γραφείο του Εισαγγελέα.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος άνδρας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης ή εκτός και εάν αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά από αίτημα αποφυλάκισης το οποίο μπορεί να καταθέσει σε έναν μήνα από σήμερα. Ο δολοφόνος οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πώς έγινε η τραγωδία
Ο 50χρονος άντρας και σύζυγος της 54χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ενδο-οικογενειακή βία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος πρώτα ξυλοκόπησε και μετά έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του. Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Όταν, στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον ρώτησαν «γιατί το έκανες;» ο 50χρονος φέρεται, να απάντησε «τσακωθήκαμε όπως συνήθως και τη σκότωσα».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διώξεις τις μύγες χωρίς χημικά με μία αρχαία τεχνική
Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν καταλαβαίνω τα πατριαρχικά σχόλια, θέλω να έχω το ίδιο επώνυμο με τα παιδιά μου
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τσακώθηκε για μία θέση πάρκινγκ
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
