Γυναικοκτονία στο Βελβεντό – Ξέσπασε η μητέρα της άτυχης Ανθής: «Τα ισόβια να είναι ισόβια»

«Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα», ε’ιπε χαρακτηριστικά η μητέρα της  Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε άγρια το 2016 από τον σύζυγο της στο Βελβεντό.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ

H μητέρα της άτυχης Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε άγρια το 2016 από τον σύζυγο της στο Βελβεντό, ξέσπασε μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης . Η μητέρα της εμφανίστηκε καταβεβλημένη έχοντας στο πλευρό της τη δεύτερη κόρη της και άλλους συγγενείς.

Μιλώντας στο kozanilife.gr, για το τι περιμένει από το δικαστήριο απάντησε μονολεκτικά: «Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα».

Επίσης, οι συγγενείς της Ανθής σε όλη αυτή τη μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές, αλλά αναμένουν από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments