Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος

Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Αναργύρους

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της 1/4/24 μεταφέρθηκε σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» επενδεδυμένο με αφρολέξ στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, μετά το εξιτήριο που πήρε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από το Τζάνειο Νοσοκομείο και αφού η διεύθυνση των φυλακών πήρε στα χέρια τον ιατρικό του φάκελο, αποφάσισαν πως η ιδανική λύση είναι η μεταφορά του όχι στο σωφρονιστικό κατάστημα Κ1 όπου εκρατείτο πριν την… απόπειρα αυτοκτονίας με τους επιδέσμους που στερέωσε σε μια βίδα για να απαγχονιστεί αλλά στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Βέβαια όπως τονίζουν «πηγές» στο newsit.gr, η μεταφορά στο ΨΚΚ δεν έχει να κάνει με κάποια ένδειξη για ψυχιατρική διαταραχή αλλά τον τοποθέτησαν εκεί, προκειμένου να τεθεί σε παρακολούθηση για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Μάλιστα, κρατείται σε έναν ειδικό χώρο όπου ονομάζεται «δωμάτιο ηρεμίας» όπου θεωρείται κελί ασφαλείας καθώς οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με αφρολέξ προκειμένου να αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο 39χρονος κρατείται μόνος του ενώ μετά από εντολή της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής ο σφαγέας των Αγίων Αναργύρων θα εποπτεύεται 24ωρες το 24ωρο με τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους να τσεκάρουν κάθε 15 λεπτά αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο «δωμάτιο ηρεμίας» και ο κρατούμενος ειναι οκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δολοφόνος ειναι ήρεμος, υποτονικός, αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις, επαναλαμβάνοντας πως δεν θυμάται τίποτα.