H Θύελλα ψάχνει έμπειρους για την επίθεση
Αντίστροφα μετρά και η Θύελλα Πατρών όχι μόνο για την έλευση του νέου έτους, αλλά και για τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις για να ενισχυθεί. Ο τεχνικός της ομάδας Βύρωνας Καραβίας έχει κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που πρόκειται για έμπειρους παίκτες που έχουν θητεία στην Γ΄ Εθνική.
Ο σχεδιασμός μιλά για ενίσχυση στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή, όμως ακόμα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα τρέξουν εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, πέρα από τον Τσερικλό με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, οι «γαλάζιοι» είναι κοντά και με τον νεαρό Παναγιώτη Φλωράτο που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και όπως και ο Τσερικλός καλύπτουν τη θέση των «μικρών» στο ρόστερ. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γαλάζιοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει όλους τους παίκτες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση σήμερα και αύριο και διήμερο ρεπό στις 31 Δεκεμβρίου – 1η Ιανουαρίου. Στις 2 Ιανουαρίου οι παίκτες επιστρέφουν στην δράση ώστε να μπουν στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Κυριακής, όπου θα παίξουν παιχνίδι με τον Αστέρα Μιντιλογλίου για το κύπελλο Ερασιτεχνών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ένα γεμάτο τριήμερο και με διαγωνισμό δηλωτής στο Καλούσι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επέστρεψαν στο μέρος όπου παντρεύτηκαν
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
